Raadsvergadering 31 januari 2011 Verweerschrift Rapport artikel 12-status

dinsdag 01 februari 2011 18:59

In onze visie dienen de kosten van achterstallig onderhoud zoals baggerwerk en beschoeiing meegenomen te worden in het begrotingstekort.
In géén geval mag de opbrengst van de aandelen Essent hiervoor gebruikt te worden. De opbrengst hiervan, het dividend, wordt dan aangetast en resulteert in lagere inkomsten, ook voor de komende jaren.....

Verweerschrift artikel 12 rapport 2011.

Kennis genomen van het verweerschrift is de ChristenUnie fractie van mening dat de aanvullende uitkering gemeentefonds verhoogd dient te worden. In onze visie dienen de kosten van achterstallig onderhoud zoals baggerwerk en beschoeiing meegenomen te worden in het begrotingstekort.

In geen geval mag de aandelenopbrengst Essent hiervoor gebruikt te worden. De dividendopbrengst wordt dan aangetast en resulteert in lagere inkomsten, ook voor de komende jaren.

De kosten uitvoering saneringsplan ten behoeve van privatisering dienen ook meegenomen te worden, evenals de kosten voor ambtelijke samenwerking. Wij gaan akkoord met het verweerschrift en vragen hierbij dringend een aanvullend uitkering uit het gemeentefonds van 1,6 naar 2,6 miljoen euro.

bijdrage Jan Bos.

« Terug

Reacties op 'Raadsvergadering 31 januari 2011 Verweerschrift Rapport artikel 12-status'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011 > februari