Update werkgroepen Raadsklankbordgroep Eemsdelta

Euro bankbiljetten.jpg

De projectorganisatie van het herindelingstraject breidt zich regelmatig verder uit, om stapsgewijs met elkaar te bouwen aan onze nieuwe gemeente Eemsdelta. In deze rubriek 'Update werkgroepen' doen we daar verslag van.

Werkgroep Financiën begonnen
Op donderdag 13 juni heeft de Werkgroep Financiën een startbijeenkomst georganiseerd voor alle collega's van financieel beheer en beleid die een rol hebben in het uitwerken van de diverse financiële werkplannen, die onder de vier thema's vallen. Een aantal collega's heeft daarvoor een plan van aanpak opgesteld. We hebben ervoor gekozen elke collega van financiën in het traject te betrekken. Ieder krijgt erin een rol.

Afstemming met Werkgroep Financiën van Raadsklankbordgroep
Ook hebben we als Werkgroep Financiën over een aantal onderdelen afstemming gehad met de Werkgroep Financiën van Raadsklankbordgroep. Hierin zitten vanuit elke gemeenteraad twee vertegenwoordigers. Deze groep staat onder leiding van Tineke Kramer, griffier van de gemeenteraad van Appingedam en van de Raadsklankbordgroep.
We trekken gezamenlijk op met de raad. In juni is met de Raadsklankbordgroep gesproken over de toekomstige financiële verordening, opzet van de toekomstige begroting en de harmonisatie van de belastingen.

De hele nieuwsbrief nummer 9 vindt u hieronder in de bijlage.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Geen resultaten gevonden

« Terug

Reacties op 'Update werkgroepen Raadsklankbordgroep Eemsdelta'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.